Tenant Huurwoningen is u graag van dienst:

homepage-main-item-verhuren-large

homepage-main-item-huren-large

homepage-main-item-reparatie-diensten-large

homepage-main-item-juridische-diensten-large

Tenant Huurwoningen
waar huurder en verhuurder elkaar zorgeloos vinden.

Denkt u eraan uw woning te verhuren? Tenant Huurwoningen zorgt binnen 10 werkdagen voor een geschikte huurder. U kunt kiezen voor juridische en technische ontzorging, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over alle juridische en technische aspecten die bij het verhuren van een woning komen kijken.

Denkt u eraan een huis te huren, maar wilt u zich niet bezig houden met alle randzaken? Via Tenant Huurwoningen bent u verzekerd van goede huurafspraken en betaalt u als huurder geen bemiddelingskosten. Tenant heeft een persoonlijke en pro-actieve aanpak. Geen massa-aanbod, maar mooie en betaalbare huurwoningen op goede locaties.

Laat u zich aangenaam verrassen door de kracht van Tenant Huurwoningen.

spacer

spacer

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen voor het verhuren van uw woning of het huren van een woning via Tenant? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Verplicht veld

Waarom Tenant Huurwoningen?

 • Uw woning binnen 10 werkdagen verhuurd.
 • Geen bemiddelingskosten voor huurder.
 • “No Cure-no pay” werkwijze.
  De Ten in Tenant staat voor de stelling die wij innemen: binnen 10 werkdagen zicht op verhuur van uw woning. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan betaalt u helemaal niets.
  Dus: geen resultaat, geen kosten.
 • Zorg voor uw woning via onze juridische en reparatiedienst
 • Aandacht voor betrouwbare huurders.
  Tenant maakt een uitvoerige voorselectie van huurders, waarbij de verhuurder uiteraard betrokken wordt bij het eindoordeel.
 • Goede juridische afspraken.
  Tenant heeft een jurist in huis. Wij staan daarmee voor goede afspraken, heldere huurovereenkomsten en duidelijke opleverrapporten.
 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 21:30 uur.