spacer

Gewoon omdat u zuinig bent op uw woning

Of dat u nu verhuurder of huurder van een huurwoning bent (al dan niet via tussenkomst van Tenant Huurwoningen), voor al het onderhoud aan de woning bent u bij de reparatiedienst van Tenant Huurwoningen aan het juiste adres. U kunt via een abonnement of op incidentele basis gebruik maken van de reparatiedienst van Tenant Huurwoningen.

Noodzakelijk onderhoud

Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het jaarlijkse cv-onderhoud. Een onderhoud waarvan de kosten bij wet voor rekening van huurder komen, maar waarvoor een verhuurder net zo goed verantwoording draagt. Zowel verhuurder als huurder hebben er dus belang bij dat dit daadwerkelijk ieder jaar goed wordt uitgevoerd.

Acuut onderhoud

Stelt u zich voor uw huurder belt met de mededeling dat de toilet niet meer doortrekt of nog erger er is een lekkage en de keuken staat blank, het kan gebeuren! Als verhuurder heeft u in dergelijke situaties uw verantwoordelijkheid te nemen en als huurder wenst u zo snel mogelijk geholpen te worden. Maar waar moet u als verhuurder beginnen terwijl u op uw werk bent of op dat moment zelfs met vakantie bent. Tenant Huurwoningen reparatiedienst neemt deze zorg graag voor u uit handen. Tenant Huurwoningen heeft de expertise in huis en daarom gunstige tarieven en voorwaarden.

De kleine klusjes maar u heeft zelf geen tijd

Iedereen kent het wel, dat ene plankje blijft maar in de hoek liggen, de plinten blijven ongelakt of de lamp moet nog steeds opgehangen worden. Tenant Huurwoningen is u ook graag van dienst bij dergelijke kleine kluswerkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt.

Abonnementen en producten

Een reparatie abonnement ziet onder andere toe op het uitvoeren van onderhoud aan de woning, periodieke controle op de woning alsmede het regelen van een jaarlijks cv-onderhoud. Dit kunt u met een abonnement door Tenant Huurwoningen laten verzorgen maar net zo goed kunt u op incidentele basis werkzaamheden door ons laten verrichten. Wat voor u prettig is zolang uw huurwoning maar geen zorg wordt.

spacer

spacer

button-prijsopvraag-tekst

spacer

spacer

Waarom Tenant Huurwoningen?

  • Geen bemiddelingskosten voor de huurder;
  • Volledige ontzorging van verhuurder en huurder;
  • Tenant reparatiedienst, snel en goed onderhoud en/of reparaties;
  • Tenant juridische dienst voor goede juridische afspraken en overeenkomsten;
  • Betaalbare huurwoningen op goede locaties;
  • Geen massa-aanbod, maar persoonlijke aanpak;
  • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 21:30 uur.

Ervaring van een klant

“Mijn ketel maakte een raar geluid, en de verf op de deurpost liet te wensen over. Bram van Tenant is langsgekomen, heeft de ketel nagekeken en de deurpost van een nieuwe laag verf voorzien. Erg vakkundig en vriendelijk geholpen.”
Ingeborg van Schen

Tenant woninghuur

Op zoek naar een leuke en betaalbare huurwoning? Schrijf u dan kosteloos in voor ons huurwoningen aanbod. Zodra een woning in de verhuur komt stellen wij u hiervan op de hoogte.

Naar Tenant woninghuur >

Tenant woningverhuur

Denkt u eraan om uw woning te verhuren via een tussenpersoon? Of wilt u geen juridische risico’s lopen? Wij ontzorgen, en verhuren uw woning binnen 10 werkdagen.

Naar Tenant woningverhuur >

Tenant juridische dienst

Tenant Huurwoningen is ook uw aanspreekpunt voor juridisch advies. Juridische expertise hebben wij direct in huis. Dat betekent snel schakelen, en een sterke juridische partner.

Naar Tenant juridische dienst >

spacer

spacer

Aanvraag reparatiedienst

Als u een woning bij Tenant Huurwoningen huurt of verhuurt, heeft u geen zin in kosten en onnodig werk. Dat begrijpen wij, daarom hebben wij de Tenant reparatie- en onderhoudsservice. U wordt snel en vakkundig geholpen, tegen een scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via onderstaand formulier.

* Verplicht veld

Bel me terug

Heeft u een vraag, laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

spacer

Volg Tenant Huurwoningen op:

spacer
3d-logo facebook-socialmedia-set
3d-logo-twitter-socialmedia-set
3d-logo-linkedin-socialmedia-set