spacer

U wilt uw huis verhuren

Bij de verhuur van uw huis dient u met allerlei zaken rekening te houden. Veel huiseigenaren die een woning verhuren zitten met vragen als:

 • Hoe vind ik op korte termijn een geschikte huurder?
 • Welke plichten heb ik als verhuurder?
 • Hoe kom ik aan een goede huurovereenkomst?
 • Hoe weet ik dat er zorgvuldig met mijn woning wordt omgegaan tijdens de huurperiode?
 • Kortom hoe voorkom ik problemen met een huurder als ik mijn huis ga verhuren?

Tenant Huurwoningen helpt u graag met bovenstaande vragen door een totaal (ontzorgings-)pakket aan te bieden. Graag komen wij in een eerste vrijblijvend gesprek kennismaken met u als huiseigenaar en met de woning. Tijdens deze afspraak bespreken we met u de wensen, de huurprijs en onze werkwijze. Vooruitlopend op zo’n eerste gesprek, geven wij u graag alvast wat meer duidelijkheid.

Tenant Huurwoningen gaat voor u aan de slag

Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke en proactieve aanpak. Tenant Huurwoningen gaat dan ook actief op zoek naar een geschikte huurder voor uw huis. Hierbij maken wij onder meer gebruik van ons grote netwerk, sociale media en onze jarenlange ervaring en flexibiliteit.

En we doen dat goed en snel…

Tenant Huurwoningen durft de stelling in te nemen dat zij binnen 10 werkdagen uw huis verhuurt. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan betaalt u helemaal niets. Dus: geen resultaat, geen kosten. In dat geval kunt u kiezen of u kosteloos de opdracht beëindigd bij Tenant Huurwoningen of dat u de woning alsnog door ons onder gelijke voorwaarden laat verhuren en van onze diensten gebruik blijft maken. Ook dan blijven wij uiteraard ons uiterste best doen om een snelle verhuur te realiseren.

Tenant Huurwoningen heeft een huurder gevonden.

Zodra een potentiële huurder is gevonden, gaat Tenant Huurwoningen na of de huurder voldoet aan diverse zaken, zoals financiële draagkracht, geldig legitimatiebewijs en eventueel een bewijs van goed gedrag. Daarna wordt de mogelijke huurder door middel van een korte profielschets aan u voorgesteld. Als er meerdere huurders in aanmerking komen, maakt Tenant Huurwoningen een voorselectie en wordt u als verhuurder bij de definitieve beslissing betrokken. Tenslotte is het uw huis.

Afspraken worden gemaakt en schriftelijk vastgelegd

Tenant Huurwoningen staat voor heldere afspraken. Dit betekent dat wij graag nakomen wat we met u afspreken. Onze jurist gespecialiseerd in vastgoed en contractenrecht zorgt onder meer voor een goede huurovereenkomst en een duidelijk opleverrapport. Tevens zorgen wij ervoor dat de huurder voor aanvang van de huurperiode een waarborgsom ter grootte van twee maanden huurpenningen aan u overmaakt. Voor de verhuur van uw huis betaalt u aan Tenant Huurwoningen een vergoeding ter grootte van één maand waarborgsom waarover nog btw gerekend zal worden. Op deze manier voelt u de kosten van het verhuren niet meteen in uw portemonnee en heeft u wel een goede huurder en een maand waarborgsom op uw bankrekening.

Tenant Huurwoningen gaat verder dan alleen verhuren

Naast de bovengenoemde werkzaamheden van Tenant Huurwoningen om u te ontzorgen , kunt u desgewenst, gebruik maken van onze aanvullende juridische of reparatiedienst. Omdat wij deze expertise rechtstreeks in huis hebben, kunnen wij dit tegen gunstige tarieven en voorwaarden aanbieden.

button-meer-informatie-reparatiedienst

button-meer-informatie-juridische-dienst

spacer

spacer

Waarom Tenant Huurwoningen?

 • Zonder zorgen uw woning binnen 10 werkdagen verhuurd;
 • Aandacht en zorg voor betrouwbare en tevreden huurders;
 • Met onze reparatiedienst zorg voor de woning tijdens de verhuur;
 • Met onze juridische dienst staan wij voor goede juridische afspraken en overeenkomsten;
 • Volledige ontzorging op maat voor verhuurder;
 • Telefonisch bereikbaar maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 21:30 uur.

Ervaring van een verhuurder

“Ik geloofde niet veel van de 10 werkdagen verhuurtermijn, maar ze wisten het bij Tenant Huurwoningen toch waar te maken! Inmiddels verhuur ik mijn huis al 2 jaar naar volle tevredenheid.”
Frans Ring

Tenant woninghuur

Op zoek naar een leuke en betaalbare huurwoning? Schrijf u dan kosteloos in voor ons huurwoningen aanbod. Zodra een woning in de verhuur komt, stellen wij u hiervan op de hoogte.

Naar Tenant woninghuur >

Tenant reparatiedienst

Reparatiewerkzaamheden, of onderhoud aan uw huurwoning? Schakel dan de Tenant Huurwoningen reparatiedienst in. Ook interessant voor “niet Tenant-Huurders”.

Naar Tenant reparatiedienst >

Tenant juridische dienst

Tenant Huurwoningen is ook uw aanspreekpunt voor juridisch advies. Juridische expertise hebben wij direct in huis. Dat betekent snel schakelen, en een sterke juridische partner.

Naar Tenant juridische dienst >

spacer

spacer

Woning aanmelden voor verhuur

Tenant Huurwoningen streeft ernaar om uw woning binnen 10 werkdagen te verhuren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan betaalt u helemaal niets.
Dus: geen resultaat, geen kosten. In dat geval kunt u kiezen of u kosteloos de opdracht beëindigd, of dat u de woning alsnog door Tenant Huurwoningen onder gelijke voorwaarden laat verhuren en van onze diensten gebruik maakt. Ook dan blijven wij uiteraard ons uiterste best doen om een snelle verhuur te realiseren.

* Verplicht veld

Bel me terug

Heeft u een vraag, laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

spacer

Volg Tenant Huurwoningen op:

spacer
3d-logo facebook-socialmedia-set
3d-logo-twitter-socialmedia-set
3d-logo-linkedin-socialmedia-set