Tenant Huurwoningen

Beheer & reparatie

Wonen zou geen zorg moeten zijn. Tenant Huurwoningen biedt u de beheer- en reparatieservice. Hiermee nemen wij de zorg van het regelen of uitvoeren van diverse onderhoudsklussen van u over.

Reparatiedienst huurwoningen tenant

Bespaar tijd & geld

Onderhoud en reparaties zijn onvermijdelijk. Tenant Huurwoningen biedt reparatie en onderhoud van woningen aan zodat u zeker bent van goed onderhoud van uw (huur)woning.

Dankzij onze in-house onderhoudsdienst én ons netwerk van onderhoudsbedrijven kunnen we u deze dienst los of in abonnementsvorm aanbieden. U wordt snel en vakkundig geholpen, tegen scherpe prijzen zonder zelf alles aan te hoeven sturen.

Voordelen abonnement

*plaats afhankelijk

Waarom een onderhoudsabonnement?

Omdat u zuinig bent op uw woning

Of dat u nu verhuurder of huurder van een huurwoning bent, voor al het onderhoud aan de woning bent u bij de reparatiedienst van Tenant Huurwoningen aan het juiste adres. Deze dienst is ook beschikbaar als u niet met tussenkomst van Tenant Huurwoningen huurt of verhuurt.

U kunt via een abonnement of op incidentele basis gebruik maken van de reparatiedienst van Tenant Huurwoningen.

Noodzakelijk onderhoud

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks cv-onderhoud, het vegen van de schoorsteen of het schoonmaken van de dakgoten. Ook wanneer de kosten hiervan voor rekening van uw huurder zijn, draagt u als verhuurder net zo goed verantwoording hiervoor.

Zowel verhuurder als huurder hebben er dus belang bij dat dit daadwerkelijk ieder jaar goed wordt uitgevoerd.

De kleine tijdrovende klusjes

Iedereen kent het wel, dat ene plankje blijft maar in de hoek liggen, de plinten zitten nog niet vast of die lamp die nog opgehangen moet worden.

Tenant Huurwoningen is u ook graag van dienst bij dergelijke kleine kluswerkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt.

Acuut onderhoud

Stelt u zich voor uw huurder belt met de mededeling dat de toilet niet meer doortrekt of nog erger er is een lekkage en de woning staat blank, het kan ieder moment gebeuren. 

Als verhuurder heeft u in dergelijke situaties uw verantwoordelijkheid te nemen en als huurder wenst u zo snel mogelijk geholpen te worden. Maar waar moet u als verhuurder beginnen terwijl u op uw werk bent? Of op dat moment zelfs met vakantie bent?

U lost het op met één telefoontje. Tenant Huurwoningen neemt deze zorg voor u uit handen. We hebben de expertise en het netwerk in huis waardoor u ook nog eens geniet van gunstige tarieven en voorwaarden.

Abonnementen en producten

Een reparatie abonnement ziet onder andere toe op het uitvoeren van onderhoud aan de woning, periodieke controle op de woning alsmede het regelen van een het jaarlijks cv-onderhoud.

Dit kunt u met een abonnement door Tenant Huurwoningen laten verzorgen of u kunt de werkzaamheden op incidentele basis door ons laten verrichten. Wat voor u prettig is zolang uw huurwoning maar geen zorg wordt.

Abonnement

Wenst u geen omkijken naar de verhuurde woning, verblijft u in het buitenland of bent u toch niet zo handig? Met een abonnement neemt Tenant Huurwoningen dit graag voor u uithanden. Bij reparaties of gewenst onderhoud aan de woning kunt u tijdens onze ruime contacttijden contact opnemen met onze reparatiedienst en de gewenste werkzaamheden aan ons vakkundig technisch personeel voorleggen.

Tenant Huurwoningen is graag flexibel in het meedenken met uw wensen. Volledige of gedeeltelijke ontzorging is via het afsluiten van een abonnement mogelijk. Maar wenst u nergens ‘aan vast te zitten’ dan bieden wij net zo goed voor ieder probleem een aparte oplossing en doen dat dan op offertebasis.

Bij het verrichten van onderhoud en reparaties op offertebasis is een uurtarief van € 45,- ex. btw. het uitgangspunt. Met een abonnement heeft u zekerheid van goede en tijdige bijstand.

Onderhoudsabonnement huurwoningen

Prijzen excl. btw.

21,50

Per maand
*documenten worden niet vertaald.

In principe wordt een abonnement voor minimaal 1 jaar aangegaan en is de opzegtermijn daarna 2 maanden. Uiteraard kan de looptijd van het abonnement gelijk lopen aan de looptijd van de huurovereenkomst. Vanuit onze abonnementen kunnen wij bij de meeste werkzaamheden inkoopvoordeel aanbieden. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Aanvraag abonnement

Aanvraag offerte