Tenant Huurwoningen

Woning verhuren

Binnen 10 dagen uw woning verhuurd. Geen resultaat, geen kosten!

Bij Tenant Huurwoningen gaat uw woning niet op in een massa-aanbod. Wij brengen uw woning proactief en doelgericht onder de aandacht en bieden u een totaal (ontzorgings-)pakket aan.

Moderne woonkamer van mooie huurwoning. Met zwarte tegels, een lederen bank en licht houten meubels. De huurwoning van een bestaande klant van Tenant Huurwoningen

Woning te huur aanbieden

Binnen 10 werkdagen een passende huurder in uw huurwoning? Tenant Huurwoningen maakt het mogelijk.

We brengen uw woning proactief onder de aandacht van passende huurders die op zoek zijn naar mooie huurwoningen op goede locaties. 

Wij nemen altijd contact met u op na het aanbieden van uw woning. Het zijn juist onze service en persoonlijke aanpak die onze beloftes en dienstverlening mogelijk maken.

Huurwoning aanmelden

Meld uw woning vrijblijvend bij ons aan. Na uw aanmelding nemen wij contact op om uw wensen en mogelijkheden met u door te spreken.

Geen resultaat, geen kosten!
Uw aanmelding is dus geheel vrijblijvend.

Verhuren via Tenant Huurwoningen

Snel en zeker

Zonder zorgen uw woning verhuurd binnen 10 werkdagen. Geen resultaat, geen kosten.

Aandacht en zorg

Aandacht en zorgvuldigheid in het selecteren van betrouwbare, geschikte, tevreden huurders.

Volledige ontzorging

We bieden u als verhuurder volledige ontzorging en begeleiden u in het gehele verhuurproces.

Reparatiedienst

Voor wie dit wenst bieden wij een full-service reparatiedienst tijdens de verhuur.

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00uur tot 21.30uur.

Aandacht voor klant en woning

Bij Tenant Huurwoningen zijn u en uw woning niet een van de zovelen. Wij hanteren persoonlijk maatwerk.

Meld uw huurwoning aan

Uw huurwoning aanmelden is geheel vrijblijvend. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen. 

Tenant Huurwoningen verhuurd uw woning binnen 10 werkdagen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan betaalt u helemaal niets.

Dus: geen resultaat, geen kosten. In dat geval kunt u kiezen of u kosteloos de opdracht beëindigd of dat u de woning alsnog door Tenant Huurwoningen onder gelijke voorwaarden laat verhuren en van onze diensten gebruik maakt. 

Ook dan blijven wij uiteraard ons uiterste best doen om een snelle verhuur te realiseren.

Hoe werkt het verhuurproces?

U wilt uw huis verhuren

Bij de verhuur van uw huis dient u met allerlei zaken rekening te houden. Veel huiseigenaren die een woning verhuren zitten met vragen als:

  • Hoe vind ik op korte termijn een geschikte huurder?
  • Welke plichten heb ik als verhuurder?
  • Hoe kom ik aan een goede huurovereenkomst?
  • Hoe weet ik dat er zorgvuldig met mijn woning wordt omgegaan tijdens de huurperiode?
  • Kortom hoe voorkom ik problemen met een huurder als ik mijn huis ga verhuren?


Tenant Huurwoningen helpt u graag met bovenstaande vragen door een totaal (ontzorgings-)pakket aan te bieden.

Nadat u uw woning heeft aangemeld nemen wij persoonlijk contact met u op. Graag komen wij in een vrijblijvend gesprek kennismaken met u als huiseigenaar en met de woning. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen ter plaatse, de huurprijs en onze werkwijze. Vooruitlopend op zo’n eerste gesprek, geven wij u graag alvast wat meer duidelijkheid.

Geen resultaat, geen kosten

Wij durven de stelling in te nemen dat wij binnen 10 werkdagen uw huis verhuren aan een passende huurder. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan betaalt u helemaal niets. Dus: geen resultaat, geen kosten.

In dat geval kunt u zelf kiezen of u kosteloos de opdracht beëindigd of dat u de woning alsnog door ons onder gelijke voorwaarden laat verhuren en van onze diensten gebruik blijft maken. Ook dan blijven wij uiteraard ons uiterste best doen om een snelle verhuur te realiseren.

Passende huurder vinden

Onze kern draait om kwaliteit, service en een persoonlijke, proactieve aanpak. We gaan dan ook actief op zoek naar een geschikte huurder voor uw huis. Hierbij maken wij onder meer gebruik van ons grote netwerk, huurders die zich hebben aangemeld voor een soortgelijke woning, social media, bedrijven waar we mee samenwerken, expat bureaus en onze jarenlange ervaring en flexibiliteit.

U hoeft geen groepsbezichtigingen te verwachten. Op die manier houden we aandacht voor uw woning en daarbij kunnen we de kandidaat veel beter leren kennen.

Om uw woning met een goed gevoel te verhuren is namelijk niet alleen financiële draagkracht van belang. We willen ook weten of de kandidaat de juiste normen en waarden heeft die bij uw woning passen.

Huurder controleren en voordragen

Wanneer wij uw nieuwe huurder hebben gevonden, gaan we na of de huurder voldoet aan diverse zaken, zoals financiële draagkracht, geldig legitimatiebewijs en eventueel een bewijs van goed gedrag.

Pas als alles correct is, stellen we de huurder aan u voor d.m.v. een korte profielschets. Als er meerdere huurders in aanmerking komen, maken we een voorselectie en wordt u als verhuurder bij de definitieve beslissing betrokken. Tenslotte is het uw huis.

Verhuurafspraken maken en vastleggen

Tenant Huurwoningen staat voor heldere afspraken. Dit betekent dat wij graag nakomen wat we met u afspreken. Onze jurist gespecialiseerd in vastgoed en contractenrecht zorgt onder meer voor een goede huurovereenkomst en een duidelijk opleverrapport.

Tevens zorgen wij ervoor dat de huurder voor aanvang van de huurperiode een waarborgsom ter grootte van twee maanden huurpenningen aan ons overmaakt. Deze waarborgsom wordt onder aftrek van de bemiddelingsfee (1 maand huur + 21% BTW) naar u doorgestort.

Op deze manier voelt u de kosten van het verhuren niet direct in uw portemonnee.

Ondersteuning tijdens verhuurperiode

Naast de bovengenoemde werkzaamheden van Tenant Huurwoningen om u te ontzorgen, kunt u desgewenst gebruik maken van onze aanvullende beheer- en reparatiedienst en/of juridische dienst.

Omdat wij deze expertise rechtstreeks in huis hebben, kunnen wij dit tegen gunstige tarieven en voorwaarden aanbieden.

Aanmelden van uw huurwoning

U kunt uw huurwoning aanmelden via het bovenstaande formulier. Wij nemen dan bij de eerstvolgende mogelijkheid contact met u op. 

Liever een andere vorm van contact? 
Voelt u zich vrij om ons te bellen of mail op onderstaande contactgegevens.